Steun

Kwam borstkanker op je pad, onlangs of lang geleden? Of ben je partner, familie of vriend(in) van? Wil je graag contact of informatie, of andere lotgenoten ontmoeten? Dan zijn wij er voor jou.

Word vrijwilliger

Heb je zin om je actief in te zetten in de werking van EnVie? Je bent van harte welkom!
Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Wil je ons steunen?

BE67 7390 1120 2487
Contacteer ons indien je meer informatie wenst over mogelijkheden voor sponsoring.

Gratis sjaaltjes en mutsen

Gerda Missorten maakt samen met Fighting Cancer België sjaaltjes en mutsen voor kankerpatiënten die door hun chemo behandeling hun haar verloren. Ze bieden de mutsen en sjaaltjes gratis aan, alleen de verzendkosten moeten betaald worden. Contact: gerda.missorten@gmail.com

EnVie vindt het een fantastisch initiatief, daarom deden we een oproep voor petjes, wol en sjaaltjes die je kan missen en schonken we geld om materiaal mee aan te kopen.

Warme winter

Warme Winter is een project met als doel kansarme kindjes, alsook lotgenoten die een kankerbehandeling hebben ondergaan, niet in de kou te laten staan tijdens de wintermaanden.  2 dames zetten zich vrijwillig in met het haken en breien van sjaals, stola’s, handschoenen en oorwarmertjes.

Alle beetjes helpen, donaties (wol, of zelfs gebreide spullen) kunnen afgegeven worden in Content, de verpakkingsvrije voedingswinkel in de Tiensestraat 259 te Leuven. EnVie schonk hen ook geld waarmee ze materiaal kunnen aankopen.

EnVie heeft reeds een heleboel stola’s mogen ontvangen om uit te delen aan onze lotgenoten, hiervoor willen we de dames  hartelijk bedanken.

Dank aan onze sponsors voor hun bijdragen

komoptegenkankerlogo-STK-web   logo-goede-doelen 

       

Sponsors van onze jaarlijkse modeshow en andere activiteiten

ALTIJDMOOI_NLLOGOSweb                   AnitaCare_4C_rot_M-web