Theater ‘De taffelpoezen’ 20 februari

Theater ‘De Taffelpoezen op donderdag 20 februari 20u30, ontvangst vanaf 20u

Wil je wat lachen of is er zelfs ruimte om een traantje weg te pinken? Dan zit je gegarandeerd goed bij het warme stuk De Taffelpoezen door KVT Diest met regisseur Wannes Vanderstukken

Waar:

KVT, Nijverheidslaan 16 – Diest

Inschrijven:

Deelname 5€ inkom met drankje, inschrijven: stuur een mailtje aan envieleuven@gmail.com

Inhoud:

Zes vrouwen plannen een ‘girl-only’-weekend in Brussel, waar ze gaan meedoen aan de ‘Levensloop’, een wandeltocht ten voordele van de borstkankerbestrijding. We zijn getuige van de belangrijke momenten in het leven van deze Dames. Zo herkenbaar, zo fragiel, zo overtuigend, zo menselijk. Dit alles overgoten met heel veel humor.

Er wordt gezwoegd om iedereen fit te krijgen voor de grote dag. Hilda, de manager trainer neemt haar rol een tikkeltje te ernstig en tot overmaat van ramp laat één van de meisjes het op het laatste ogenblik afweten. Wie kan er nu nog gevonden worden om het weekend en de  sponsorgelden te redden? De topprestatie voor het goede doel mag niet in het water vallen en het onmogelijke wordt mogelijk. De last minute vervanging komt er! Of dit nieuw teamlid de vriendin is geworden die de dames verwacht hadden en of iedereen de vooropgestelde recordtijd zal halen moet je zelf komen ontdekken.

Eén zaak is zeker, het wordt een hartverwarmende universele voorstelling. Een stuk dat ons allemaal raakt en aanzet tot verandering. Het omarmt het leven en de onbreekbare kracht die we allemaal in ons dragen.