Studies

Nieuw : studies

Een aantal eindwerkstudenten vragen onze hulp.

Eindwerk Ergotherapie

Ik ben Kaat Van De Walle, laatstejaars student ergotherapie aan de AP-hogeschool van Antwerpen. Ik maak een eindwerk met betrekking tot mensen met borstkanker. Ik wil in kaart brengen welke klachten vooral opduiken na een oncologische behandeling en vergelijken met wat er in de literatuur beschreven staat. Bijkomend wil ik ook bevragen of mensen eventuele hulpmiddelen gebruiken om deze problemen te verminderen (bijvoorbeeld het gebruiken van een grijpstok, een helpstuk om een beha te doen, enzovoort). Voor mijn eindwerk was het de bedoeling dat ik een groepsgesprek ging organiseren met borstkankerpatiƫnten. Omwille van het coronavirus, heb wij de richtlijn gekregen dat dit niet meer mag. Ik heb daarom een vragenlijst moeten maken. Ik ben nu op zoek naar mensen met de diagnose borstkanker die het zien zitten om de vragenlijst in te vullen. Kunnen jullie mij helpen?
Zijn er binnen jullie organisatie mensen bereid om deze vragenlijst in te vullen? Of zien jullie het zitten om mijn vragenlijst te verspreiden?
Via deze link komen mensen rechtstreeks terecht bij de vragenlijst:
Alvast heel erg bedankt!
Met vriendelijke groeten,
Kaat Van De Walle

Heeft u al een dokter op zak? Help mee aan de ondersteuning van uw chronische aandoening.

Beste,

U wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een experimentele studie. Als masterstudenten in de richting Management en het Beleid van de Gezondheidszorg (Universiteit Gent) voeren wij onderzoek naar de toenemende digitalisering in zorg en welzijn. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te verwerven in het gebruik van mobiele applicaties of kortweg apps binnen de gezondheidszorg.

Indien u lijdt aan een chronische aandoening en tussen 18 en 65 jaar oud bent, vragen wij u vriendelijk of u de tijd zou willen nemen om een vragenlijst voor ons in te vullen. Dit zal ongeveer tien minuten van uw tijd in beslag nemen. De door u verstrekte gegevens zullen anoniem worden verwerkt.

Indien u bereid bent deel te nemen aan deze studie, verzoeken wij u vriendelijk om via volgende link de vragenlijst te openen: https://is.gd/apps_arts_specialist.

Indien er onduidelijkheden zijn of indien u bijkomende informatie wenst aangaande deze studie, kan u contact opnemen met ons via stijn.rosseel@ugent.be of eline.luys@ugent.be.

Hartelijk dank voor uw deelname aan deze studie.

Stijn Rosseel

Eline Luys