Boottocht: 25 mei 2019

We vertrekken van het station in Leuven naar de Steenkaai in Vilvoorde waar de Verdi, een prachtig passagierschip, op ons wacht voor een boottocht naar hartje Antwerpen. We varen doorheen wisselende rivierlandschappen en nieuwe natuurgebieden, langs industriële sites en nieuwe woonwijken aan de waterkant. Onderweg maken we een versassing mee in de grote sluis van Zemst en in de zeesluis van Wintam/Bornem. Een bijzondere ervaring.

Eenmaal in Antwerpen aangekomen maken we een wandeling doorheen de stad van de kaaien naar het Centraal-Station waar we de trein weer naar Leuven nemen.

Ben je er graag bij? Schrijf je tijdig in, het aantal deelnemers is beperkt.

Praktisch

Wanneer: zaterdag 25 mei 2019
Waar: We verzamelen om 9u15 uur aan het station in Leuven en komen daar weer toe rond 19 uur.
Deelname: 10 euro voor lotgenoten, 25 euro voor partners/vrienden/familie. Drank en lunch voor eigen rekening. (Eigen drank mag je niet meebrengen op de boot, je lunchpakket wel.)

Inschrijven voor 26 april 2019, maximum aantal deelnemers: 35.

Meld je aan met een mailtje naar envieleuven@gmail.com en stort je bijdrage op BE67 7390 1120 2487 met vermelding van ‘Boottocht + naam/namen van de deelnemers’.
Vermeld in je mailtje je gsm-nummer zodat we je voor deze activiteit kunnen bereiken indien nodig. Je gegevens worden niet aan anderen doorgegeven.